Защо растенията ни са здрави и добре адаптирани за нашия климат?

Отглеждаме ги с любов.

 

Всъщност, далеч сме от мисълта, че хората, занимаващи се с отглеждане на растения не ги обичат. Ние не търсим печалба на всяка цена. За това начина ни на отглеждане не е от най-популярните.

А именно, всички растения стоят отвън целогодишно още от най-малки, дори и едногодишни. Така каляваме всяко едно от тях, за да може, когато си го купите да знаете, че то е адаптирано към външните условия.

Agave New Mexico big
Delosperma

Програма за отстъпки

Ако имате желание да украсите по екзотичен начин цяла градина пред офис сграда или други по-големи площи, с радост ще обсъдим възможностите, кои видове са най-подходящи и ще получите добра цена за изграждането на Desert Garden. Просто се свържете с нас.

Качествено обслужване

Създателят на Desert Garden най-накрая реши да покаже хобито си и да сподели красотата на екзотичните растения. С години търси най-добрите видове за климата в България. С удоволствие ние от кактусовата градина ще ви покажем всичко, което имаме и ще споделим кои видове са най-подходящи за Вас, според мястото, на което искате да ги засадите.
Desert Garden Sofia Preslav
Desert Garden experience

Дълъг опит

Опит от близо 20 години, като в последните няколко страстта към събиране на всички екзотични сукуленти и кактуси по земното кълбо, които могат да бъдат отглеждани на открито в България ни доведе до създаването на тази кактусова градина (Desert Garden).

Отваряме за посещения през 2022

Очаквайте скоро

Обадете се предварително, ако желаете да разгледате градината –