Градински център за студоустойчиви кактуси и сукуленти

Там, където кактусите растат целогодишно навън. Да, в България!

Ще бъдем отворени за посещения от май 2021

Предлагаме ви богата колекция от над 80 вида студоустойчиви кактуси.

 

Ако се чудите как да аранжирате и какви видове да изберете ние сме насреща. Бихме Ви консултирали, а защо не и на място при нас да изберете най-подходящите растения за Вас.

Гаранцията за дълъг живот на всяко растение от нас е породена от факта, че всички кактуси се отглеждат целогодишно отвън, без защита.

Защо растенията ни са здрави и адаптирани?

Всички растения стоят отвън целогодишно още от най-малки, дори и едногодишни. Така каляваме всяко едно от тях, за да може, когато си го купите да знаете, че то е адаптирано към външните условия.

Програма за отстъпки

Ако имате желание да украсите по екзотичен начин цяла градина пред офис сграда или други по-големи площи, с радост ще обсъдим възможностите, кои видове са най-подходящи и ще получите добра цена за изграждането на Desert Garden. Просто се свържете с нас.

Дълъг опит

Опит от близо 20 години, като в последните няколко страстта към събиране на всички екзотични сукуленти и кактуси по земното кълбо, които могат да бъдат отглеждани на открито в България ни доведе до създаването на тази кактусова градина (Desert Garden).

Ще бъдем отворени за посещения от май 2021

– обадете се предварително, ако желаете да разгледате градината –