Бях доста скептична преди да открия Desert Garden. Кактусите, които гледах бяха само в саксии, всяко лято ги изкарвах на тераса, а всяка есен ги прибирах обратно. Сега имам няколко от тези видове, които стоят целогодишно навън и мога да кажа, че с удоволствие следващото лято ще си взема още. Успех на Desert Garden, вие сте наистина професионалисти!

Екатеринаклиент

Най-много ми хареса това, че всички растения са целогодишно навън. Знам, че като си купя и го засадя няма да изпадне в стрес и да не расте. Ще ви препоръчам на приятели, които обичат екзотика в градината.

Алексклиент

Харесвам, когато цъфтят. Въпреки, че е само за около месец, през това време градинката ми наистина става екзотика.

Мариянаклиент

Желая успех на Христо с неговата Desert Garden идея. Наистина е страхотно, на път за морето да се отбия и да изпия освежаваща напитка сред кактусовата градина.

Димитърфен на Desert Garden

В Англия това е невъзможно, заради климата. Тук, в лятната ни вила на село обожавам да гледам кактусите как цъфтят и растат. Желая успех на Desert Garden!

Tiffanyклиент

Не очаквах да открия толкова различни видове кактуси, които мога да гледам свободно навън. И аз ставам фен на кактусовата градина. Успех на Desert Garden!

Йорданклиент